StoryEditorOCM
ViralBUDUĆNOST

Pogledajte kako bi izgledala djeca najslavnijih filmskih parova, stvarno je šteta što ‘afera‘ Kate Winslet i Leonarda DiCaprija nije urodila plodom

Piše M.P.
16. rujna 2021. - 20:59
Kultni film ”Titanic” s Kate Winslet kao Rose DeWitt Bukater i Leonardom DiCapriom kao Jackom DawsonomProfimedia

Projekti Hidreley Diao, koji koristeći umjetnu inteligenciju prikazuje, primjerice, kako bi danas izgledale prerano preminule slavne osobe ili kako su današnje zvijezde izgledale u mladosti, izazivaju veliku pažnju javnosti i nedvojbeno su zanimljivi.

U svojim posljednjim objavama, pozabavio se time kako bi izgledali potomci nekih od najslavnijih ljubavnih parova iz popularnih filmova, da su ti glumci zaista postali parovi u privatnom životu i da su dobili djecu.

Izabrali smo najzanimljivije s njegovog Instagram profila hidreley:

1.Jack Dawson i Rose DeWitt Bukater

U  američkoj epskoj romansi, filmu 'Titanic', Kate Winslet je utjelovila Rose DeWitt Bukater, a  Leonardo DiCaprio Jacka Dawsena.

Film je imao tužan kraj, ali da je sve krenulo drugim putem, da su ostali zajedno i dobili kćerkicu, ona bi imala mamine obrve a tatinu boju očiju:



2. Patrick Swayze i Demi Moore

Patrick Swayze je u filmu "Duh" bio Sam Wheat, a Demi Moore as Molly Jensen. Skladan su par, vole se, razumiju i sve je idilično dok ih jedne večeri po povratku iz kazališta ne napadnu u mračnoj uličici.

Sam je ubijen te se nađe u ulozi duha. Da nije ubijen i da je film imao happy end sigurno bi ovakvu curicu:



3. Pete Maverick Mitchell i Charlotte Blackwood

Tom Cruise glumio je mladog mornaričkog pilota na nosaču aviona USS Enterprise u filmu "Top Gun", a njegova je odabranica bila Charlotte (Kelly McGillis). Sin bi imao kovrčavu kosu na mamu:


4. Dylan i Brenda

U 90-ima nisu se propuštale epizode serije "Beverly Hills 90210". Dylana je glumio Luke Perry, a Shannen Doherty njegovu djevojku Brendu. U slučaju nastavka serije i daljnje veze Dylana i Brende sin bi izgledao ovako: 

5. Monica Geller i Chandler Bing

Monica (Courteney Cox) i Chandler (Matthew Perry), nezaboravni likovi iz serije "Prijatelji", bili su sinonim za uspješnu, stabilnu vezu koja odolijeva preprekama, za vezu kakvoj težimo. U seriji nisu imali dijete, ali da su imali vjerojatno bi izgledalo ovako:

6. William Thacker i Anna Scott

Simpatični knjižnjičar William Thacker (Hugh Grant) zaljubi se u filmsku zvijezdu Annu Scott (Julia Roberts) u filmu  "Ja u ljubav vjerujem". Nakon nekoliko komičnih zabuna, čini se da će početi strasna ljubavna veza, ali će nepredviđene okolnosti promijeniti situaciju... U nekom mogućem nastavku gdje bi William Thacker bio zajedno s Annom Scott sigurno bi imali dijete koje bi izgledalo ovako:

18. travanj 2024 22:21