StoryEditorOCM
ViralREALITY ZVIJEZDA

Splitska ‘vampirica‘ ne odustaje od bivšeg muža Doris Pinčić: ‘Samo sam zbog Borisa napravila pletenice, idem u Rogoznicu da ga upoznam‘

Piše M.P./SD
21. srpnja 2021. - 22:44

Iako je na Splitskom festivalu od Borisa Rogoznice, bivšeg muža TV voditeljice Doris Pinčić, doživjela hladan tuš, splitska reality zvijezda Olja Einfalt, ne odustaje od namjere da se upozna s njime.

- Volim slušati njegove pjesme, a na festivalu sam mu prišla iz prijateljskih razloga, da mu kažem kako smo možda čak i rođaci jer imam rodbinu u njegovom mjestu. Tamo kod Rogoznice i oko Sukošana. Međutim, prepao se kad me vidio s bičem u ruci, ne zamjeram mu, kaže Olja.

- Evo danas sam odlučila napraviti pletenice samo zbog njega, da mu u tako ležernom izdanju, pošaljem jednu pusu iz Splita, smije se 'vampirica', koja nakon nemile epizode od prošlog tjedna kad je nisu pustili na let u petak opet putuje u Beograd.

- Kupila sam novu avionsku kartu, sad ću napraviti PCR test i neće biti prepreke da me ne puste u avion. Ako najesen uđem u 'Zadrugu' sa svojim robom Kikijem, kojeg ste upoznali u 'Večeri za pet', svakako prije ulaska u kuću idem u Rogoznicu da napokon pokušavam upoznati Borisa. Kad me vidi možda i dobije inspiraciju za neku novu pjesmu, smije se Olja.

Podsjetimo, ona je na Splitskom festivalu čekala Rogoznicu iza pozornice želeći mu čestitati na nastupu i kazati da ima rodbinu u Rogoznici. Međutim Boris je pobjegao glavom bez obzira kad je ugledao Olju oboružanu bičem i u sado mazo izdanju.

image


 
19. travanj 2024 05:35