StoryEditorOCM
ViralBUDUĆA SUPRUGA

Tko je plavokosa Nataša koja je totalno očarala ‘Oćalinkovog sina‘ Filipa Vidovića i koji je sinoć plesao samo za nju? Evo čime ga je oduševila

Piše Mozaik SD
14. ožujka 2022. - 17:32

I drugu epizodu showa "Ples sa zvijezdama" koji, čini se, bilježi jako veliki interes i gledanost (zapravo je startao u idealno vrijeme, jer je ljudima shvatljivo teško stalno slušati i pratiti samo teške, ratne vijesti)  obilježio je mekani, fluidni, ritmični korak očitog talenta na plesnom podiju, glumca Filipa Vidovića, inače sina našeg poznatog glumačkog prvaka, neprežaljenog Oćalinka iz "Velog mista", Servantesa iz "Malog" ili parona iz "Ribarskih svađa", Ivice Vidovića.

Filip je sa svojom partnericom Paulom Jeričević sinoć plesao dinamični i temperamentni mambo koji je posvetio - svojoj voljenoj Nataši.

Nakon prošlotjednog debija, u kojem je par uspio prikupiti impresivnih 30 bodova i pozicionirati se na prvo mjesto, i publika i žiri su u drugoj emisiji od Filipa i Paule imali visoka očekivanja.


Larisa Lipovac je imala samo riječi hvale, istakla je važnu stvar da njih dvoje na podiju izgledaju kao da već godinama plešu zajedno, dobili su sjajnih 31 bod, a u prilogu koji je emitiran uoči Filipovog nastupa gledatelji su otkrili i kako izgleda Nataša Pavičević, djevojka koja je osvojila srce simpatičnog i "razbarušenog" glumca i kojoj je posvetio svoj nastup.

Javnost je tako saznala da je Filipova plavokosa djevojka i sama duboko u plesnim vodama, dugogodišnja je instruktorica salse, a ples ih je i spojio.

Nataša i Filip su se upoznali na tečaju salse u Natašinom plesnom studiju, Filip je ispričao kako ih nije "baš spojio njegov ples", ali jesu kasnija kava i razgovor.

Nataša je otkrila kako se odmah zaljubila u njegove oči i topli pogled.

Filipova djevojka sinoć nije mogla suzdržati suze i ponos na plesne uspjehe svoga dragog koji je, na pitanje Maje Šuput ženi li se uskoro, odgovorio jasno i srčano: "Da, ženim se". 

O tome je Filip Vidović nedavno razgovarao i s novinarom "Slobodne", Vinkom Paićem.

Upitan čime vas je osvojila Nataša, Filip mu je odgovorio: "Svojom jednostavnošću, toplinom i osjećajnošću. Predana je, uporna i vrijedna, a uz sve to ima smisla za humor, pa nam nikad ne nedostaje smijeha".

Ispričao je i kako je to bila "zaljubljenost na prvi pogled, a ljubav negdje na drugi, treći...".

Na pitanje vježba li i s njom za "Ples sa zvijezdama", Filip je odgovorio:

"Latinoamerički i standardni plesovi nisu njeno područje, ona se bavi drugim plesnim stilovima. Svejedno je upućena jer joj svake večeri izreferiram što sam učio i što mi ide, a što ne. Njeni savjeti i ispravci puno mi pomažu...".



Filip Vidović, koji je inače i rođen u Splitu, ne skriva ponos na svoje viške korijene i kaže kako je jako vezan uz taj otok, te kako su mu sve uspomene iz djetinjstva sljubljene s njim. Ondje dolazi svako ljeto, a kako mu ide viški dijalekt, demonstrirao je još prije par godina u instagram izazovu koji je postavio pred kolege glumce:

 

04. svibanj 2024 09:10