StoryEditorOCM
ViralSLATKO IŠČEKIVANJE

Trudnica Hana Huljić objavila fotografiju na Instagramu, sakrila je trbuh i razvukla osmijeh, a društvo joj pravi buduća kuma. Baka je presretna

Piše M.P.
2. veljače 2022. - 15:04

Hana Huljić je ugodno iznenadila pratitelje na Instagramu novom fotografijom.

Na njoj pozira, nasmijana od uha do uha, u društvu svoje najbolje prijateljice, pjevačice Domenice.

S obzirom na zadnje vijesti vezane uz Hanu, svi su se, dakako, nadali vidjeti i njezin trudnički trbuščić, ali ona ga je pozom i položajem ruku sakrila.

Ipak ne skriva dobro raspoloženje, čemu svjedoči i Domenicin komentar: "Popodne u društvu moje kumice".

Domenica bi, prema najavama, trebala biti vjenčana kuma Hani Huljić, koja bi se u veljači, kako se spominjalo, trebala udati za Petra Grašu, s kojim očekuje dijete.

Mia Dimšić im je zalijepila srce, Viktorija Rađa je reagirala zaljubljenim smajlićima, a prijateljice su dobile i brojne komplimente na račun izgleda.

Podsjetimo, za vezu Hane i Graše doznalo se u listopadu prošle godine, kada su ih fotografi ulovili u šetnji Zagrebom, a navodno su par još od ljeta.

Početkom godine otkrili su i da čekaju svoje prvo dijete, o čemu je ovih dana otvoreno govorila i buduća baka, Vjekoslava Huljić. 

"To je nešto predivno. Još moram malo doći k sebi. To je kada vam život ostavlja zamotane darove s mašnama i svako malo pronađete paket, otvorite ga i pronađete takvo nekakvo iznenađenje. Ovo je bilo najljepše iznenađenje" - priznala je emotivno Vjekoslava u razgovoru za RTL.

04. svibanj 2024 14:17