StoryEditorOCM
Viral‘JUČER SI BILA KU*VA‘

Vedrana Rudan šokirala gostujući na televiziji: Pokušala sam ubiti oca! Bacio me u stakleni ormar, a ja sam sa špahera podigla lonac pun gulaša i bacila mu ga u glavu

Piše PSD
25. svibnja 2022. - 15:12

Hrvatska književnica Vedrana Rudan je, gostujući u RTS-ovoj emisiji "TV lica... kao sav normalan svet" ispričala kako je - dvaput pokušala ubiti oca!

"Pokušala sam ubiti oca kad sam imala 15 godina, ali mi nije uspjelo. Pokušala sam i sa 20, ali je jedva ostao živ" - ustvrdila je i navela detalje jednog od ta dva događaja, piše klix.ba.

"Bilo je to vrijeme kad su se nosile mini suknje, a onda su, preko noći, došle u modu duge. Radila sam, imala svoju plaću i pratila modu, pa sam tako skinula mini i obukla maksi suknju.

Otac je ušao u kuhinju, a živjeli smo u rupi, u pravom ćumezu, odmjerio me... Majka u kutu drhti, nikad se nije smio dizati ton, a otac kaže: "Jučer si bila kurva, a danas si časna sestra, odluči se!".

"Odgovorila sam mu: 'Ne se..', a majka je gotovo umrla zato što sam prvi put povisila ton na oca. Mislila sam: 'Što mi se može dogoditi? Završila sam školu, radim... Otac me podigao i bacio u stakleni ormar.

Imali smo špaher na drva i na njemu je, u tom trenutku, bio veliki lonac pun gulaša... Uhvatila sam ga za te goruće 'uši', digla u zrak i bacila ocu u glavu! Otac je bio sav u krvi, a liječnik mu je uspio previti rane." - prepričavala je Rudan šokantnu epizodu.

image

Vedrana Rudan i Josipa Pavičić u emisiji na Novoj TV

Biljana Gaurina/Cropix


Nastavila je:

"Kad se vratio u kafić, omiljena konobarica ga je pitala: 'Ća ti je, Ive?', a on je odgovorio 'Vedrana me pokušala ubiti'. Odgovorila mu je: 'Što je dosad čekala?".

Navela je kako je tog dana otišla od kuće s namjerom da se nikad više ne vrati.

"Tako je ostalo do udaje. A onda sam, dok je moj bivši muž bio u vojsci, a ja s malim djetetom, bila toliko bijedna da sam pozvala majku i rekla joj da nemamo što za jesti. I pitala je mogu li doći kod njih. Majka je bila u nevjerici, ali otac je dopustio.

Imala sam sina kojeg je on obožavao, pa me više od tada nije taknuo", ispričala je Vedrana Rudan.

Njeno gostovanje u cijelosti možete pogledati na ovoj snimci, jer književnica je ispričala mnoge zanimljive stvari. Novinarku je primila u svojoj posebnoj kući:

28. travanj 2024 18:35