StoryEditorOCM
ViralSTIGAO JE KRAJ

Zvijezda ‘Uvoda u anatomiju‘ napušta show, a svojim obožavateljima je napisala potresnu poruku

Piše MOZAIK SD
18. studenog 2022. - 19:00

Američka glumica Ellen Pompeo, poznatija pod imenom Meredith Grey (lik kojeg glumi više od desetljeća), na Instagramu je jučer službeno najavila odlazak iz serije “Uvod u anatomiju”. Vijest je mnoge šokirala i svi se pitaju je li to kraj serije? 

Mnogi se sjećaju da su kretorica popularne medicinske drame “Uvod u anatomiju” Shonda Rhimes i glavna zvijezda istoimene serije Ellen Pompeo jednom prilikom izjavile da će dan kada Pompeo napusti seriju biti ujedno i sam kraj serije, piše The News.

image

Patrick Dempsey i Ellen Pompeo

American Broadcasting Companies/Collection Christophel Via Afp

“Zauvijek sam zahvalna i ponizna pred ljubavlju i podršci koju ste mi svi pokazali”, započela je Pompeo. “Znate da show mora ići dalje, a ja ću se definitivno vratiti u posjetu“, nastavila je.

image

Ellen Pompeo

/Photo12 Via Afp

Uoči njenog odlaska oglasila se i Shonda Rhymes, napisavši emotivnu oproštajnu poruku: “Ništa od ovog ne bi bilo moguće bez nezamjenjive Ellen Pompeo, jedne i jedine Meredith Grey”.

Ellenini obožavatelji i pratitelji obasuli su je s puno ljubavi u komentarima, a objava je prikupila više od 1,7 milijuna lajkova.

Jedan je rekao: "Ti si legenda. Izgledaš sjajno!"

Ellen će se navodno pojaviti u osam od 20 i više epizoda zakazanih za novu sezonu. A njezin lik napustit će seriju 23. veljače 2023.

03. svibanj 2024 20:09