StoryEditorOCM

NE PROPUSTITE Novi "Stil", prepun svježih trendova, korisnih ideja i sjajnih preporuka! Doznajte kako prodati staru odjeću, urediti dom, što kuhati...

Piše GLAVNA UREDNICA STILA TEA SUMIĆ MILETIĆ
28. siječnja 2021. - 15:44

Siječanj, mjesec koji je već na izmaku, po tradiciji se smatra vremenom za sagledavanje protekle godine i sastavljanje planova za onu koja je tek započela. Takav je i broj koji smo vam pripremili - prisjećamo se nekih važnih stvari iz 2020. i donosimo trendove za onu koja je pred nama. Što nositi, kako urediti dom, što čitati, gledati i slušati, sve ćemo vam otkriti u broju koji izlazi u subotu 30. siječnja, samo uz Slobodnu Dalmaciju.

Siječanj je, također, mjesec za sjetvu, ne samo sjemena, nego i novih ideja. S obzirom da novih ideja nikad nije dosta te da svi koji siju moraju zadržati optimizam, u Ćakuli vam predstavljamo vedru i hrabru mladu ženu koja se odvažila na karijerni zaokret i sada živi od svog talenta, vještine i nadahnuća. Još jednu takvu priču, zarazno optimističnu, naći ćete i u Guštu.

Kako nam se bliži veljača, mjesec tranzicije i pročišćenja, otkrivamo kako se riješiti onoga što više ne želite, a u jeku zimskih sniženja jedna od takvih stvari je stara odjeća. Kako je prodati, a ne dospjeti u sukob sa zakonom, doznat ćete u Štoriji.

Ne znam za vas, ali za mene nema gladovanja dok traje zima! Čim zadere bura, ne mogu izgurati dan na povrtnom rižotu. Treba mi dobra, što bi stariji svijet rekao, "konkretna" spiza pa sam po tom ključu birala recepte za ovaj broj. Onima koje zima ne pokoleba u odluci o mršavljenju preporučujem da to obave "po pe-esu", nakon što pročitaju priču o najboljim dijetama.

Neću vam više ništa otkriti - ne zaboravite subotu rezervirati za čitanje, gledanje i uživanje u novom broju Stila, a toplo se nadam da će vam naše priče, prijedlozi i savjeti pomoći da vam 2021. bude daleko bolja od godine koju smo ostavili za sobom.

02. svibanj 2024 01:11