StoryEditorOCM

Pravo je vrijeme za shopping uz odlične popuste!

Piše Promo
7. travnja 2023. - 09:51

Sve što vam je potrebno za blagdansku gozbu i poklone voljenima ove vas Super subote čeka uz sjajne pogodnosti. Vidimo se 8. travnja u centru Supernova Zadar.

Čak i ako ste blagdansku kupovinu ostavili za posljednji tren, u trgovinama centra Supernova čeka vas sve što se nalazi na vašem popisu za shopping i to uz prigodne popuste. Ove subote najavljujemo novo izdanje Super subote koja već tradicionalno donosi primamljive pogodnosti.

Trgovina Lonci&Poklopci priprema vam popust od 20 % na sve nesnižene artikle što je odlična prilika da nabavite pomagala i posuđe za izradu ukusnih blagdanskih delicija, a praktičnu opremu za dom pronađite i u Top Shopu, također uz 20 % na cjelokupnu ponudu. Coffee & Tea Avenue priprema vam 20 % na kavu i čajeve te na zlatne kutije (veće i manje) za pohranu istih, dok u trgovini Greenside možete pronaći kvalitetne proizvode i delicije uz 40 % na određeni dio asortimana.

Želite li nekoga ovog Uskrsa obradovati poklonom, Argentum vam priprema do 30 % za kupnju srebrnog nakita u iznosu iznad 20 € i brojne druge pogodnosti dok je srebrni nakit Donat zlatarnice snižen do 50 %. Sjajne nove muške kolekcije u Galileu možete nabaviti uz primamljivu akciju 2 +1 gratis na cjelokupni asortiman, dok vas u Tommy Hilfiger trgovini očekuje popust od 20 % na kupnju iznad 20 €. Blagdanskim poklonima najviše se vesele najmlađi pa svakako razgledajte i ponudu trgovina dječje opreme i igračaka u kojima ćete ove subote također ostvariti uštede uz prigodne popuste. Baby Center priprema vam popust od 15 % za dva i više artikla na redovnim cijenama, a iz akcije je isključen Cybex Platinum, Frida, Cutie Cloud, Scoot and Ride. Jednako toliko cijene je snizio i Magic Baby i popust se odnosi na cjelokupni asortiman izuzev brandova Cybex, Stokke,Bugaboo i Babyzen.

Osim dobrog shoppinga, ove subote u centru vas u popodnevnim satima očekuje i prigodan zabavni program pa svoju predblagdansku nabavku svakako isplanirajte u centru Supernova Zadar. Više informacija potražite na web stranici centra (https://www.supernova-zadar.hr/super-subota/). Vidimo se!

21. lipanj 2024 07:44