StoryEditorOCM
Zadar plusLIJEPA OBLJETNICA

Bivši učenici 4 c razreda Gimnazije Jurja Barakovića proslavili sa svojom razrednicom Ljiljanom Zekanović-Korona 30 godina mature!

Piše M. K.
10. lipnja 2024. - 12:57

Nekadašnji učenici 4c razreda Gimnazije Jurja Barakovića, usmjerenja prirodoslovno-matematička gimnazija proslavili su sa svojom razrednicom Ljiljanom Zekanović-Korona 30-godina mature. Učenici se zajedno s razrednicom nalaze svakih pet godina, a organizatorica lijepog druženja je Anamarija Šarin, suvlasnica tvrtke Miatours.

- Ovo je moja prva i jedina generacija maturanata jer sam nakon šest godina rada u Gimnaziji prešla raditi na tadašnji Filozofski fakutet, a današnje Sveučilište. Bila sam mlada profesorica i oni su mi bili prva generacija kada sam preuzela razredništvo. Druga dva razreda prirodoslovno matematičkog usmjerenja razrednici su bili moji dragi, a sada pokojni profesori Mira Perinić i Vlatko Jamičić. Izuzetno sam se trudila da moj razred bude dobar i uspješan, a važno je naglasiti da je ova generacija učenika nastavu pohađala za vrijeme Domovinskog rata kada smo raditi i pod granatama. Kako sam im predavala matematiku i informatiku često smo dolazili i subotom raditi dodatno da ne bi imali zaostataka u gradivu uslijed otkazane nastave zbog ratnih prilika. I moj i njihov trud se isplatio. Skoro svi su završili zahtjevne fakultete i imaju uspješne karijere. U generaciji ima  inženjera, liječnika, stomatologa, ekonomista, kontrolora leta i ostalih struka. I ono najbitnije na što sam posebno ponosna - svi su izuzetno pošteni i vrijedni ljudi, a pored uspješnih karijera većina njih su i obiteljski ljudi, te brižni roditelji. Druže se često i kada su u prilici pomažu svojim kolegama iz razreda - rekla je njihova razrednica Ljiljana Zekanović-Korona.

Učenici (abecednim redom)

1. Alić Željko

2. Benić Tanja

3. Bronić Hrvoje

4. Ćoso Vanja

5. Dujić Saša

6. Dunatov Matko

7. Gospić Aleksandar

8. Gregov Jona

9. Ivon Boris

10. Juranov Ivan

11. Jurišić Tomislav

12. Kocman Hrvoje

13. Kotlar Kristijan

14. Lucin Ante

15. Marić Anka

16. Matošević Goran

17. Medić Rosanda

18. Mičić Ivan

19. Mišković Ivana

20. Mustać Jurica

21. Nižić Ana

22. Olić Ivo

23. Opsenica Saša

24. Rakvin Ivan

25. Ropuš Marin

26. Samodol Josipa

27. Šarin Anamarija

28. Šimat Nikolina

29. Šimić Dean

30. Škopelja Majda

31. Žagar Jelena

32. Žorž Branka

 

18. lipanj 2024 09:31