StoryEditorOCM
Zadar plusOBITELJSKI ČOVJEK

Čestitke su mu stizale sa svih strana svijeta od nogometnih i glazbenih zvijezda, ali Luka Modrić rođendan je proslavio u najužem krugu obitelji

Piše PSD
10. rujna 2021. - 14:32

Jedan od najboljih sportaša svijeta Luka Modrić jučer je proslavio 36. rođendan. Nogometnoj zvijezdi čestitke su pristizale iz cijeloga svijeta, a on ih je dijelio na svome profilu, da bi navečer objavio s kim je zaista proslavio svoj dan. Poznat po svom mirnom stilu života, Luka se pohvalio intimnom večerom u krugu obitelji.

Kapetanu hrvatske nogometne reprezentacije i igraču Real Madrida rođendan su među ostalima čestitali Luis Figo, Robbie Keane, Karim Benzema, Lucas Vasquez, Badr Hari, Iker Casillas Nina Badrić. Usprkos svom zvjezdanom statusu i moru mogućnosti, Luka je proslavio na običan način sa suprugom Vanjom i njihovo troje djece.

Na slici se vide njegova plavokosa dječica - sin Ivano i kćeri Ema i Sofia kako radosno poziraju uz roditelje, a ispred njih je personalizirana rođendanska torta sa svjećicama u obliku brojeva 3 i 6. 

Modrić i inače voli slobodne trenutke provoditi u obiteljskoj atmosferi pa su ga naši reporteri ovoga ljeta uhvatili kako se kupa na gradskoj plaži sa svojom djecom i kako ih pritom zabavlja, ali i brižno pazi.

20. travanj 2024 05:59