StoryEditorOCM
Zadar plusZADARSKA VODITELJICA

Ovako je Doris Pinčić uspjela kupiti kuću bez kredita, a mnogi se ne bi usudili to napravili

Piše Scena SD
12. lipnja 2024. - 21:41

Prije nekoliko godina jedna od glavnih tema u javnosti bila je kuća Doris Pinčić Guberović. Nakon što je njen bivši suprug Boris Rogoznica u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju rekao da su kuću kupili bez kredita, sve je zanimalo kako su uspjeli. 

Među stvarima koje su brzo otkrivene bilo je to da se kuća nalazi u Velikoj Mlaki kod Zagreba, a u nju su se preselili iz stana u Novom Zagrebu, piše Story.

- Prodali smo stan u Zagrebu i za taj novac plus još malo smo dodali i kupili kuću na selu. Gdje mnogi možda ne bi živjeli jer ima blata i prašine, ali evo tako smo odlučili jer nam se čini da je za djecu zdravije i bolje - objasnila je Doris za portal Žene i novac.

Tada je rekla da planira kupiti i stan, no od tog plana očito nije bilo ništa jer su se ona i Boris razveli.

image

Boris Rogoznica



 

Luka Gerlanc/Cropix

- Štedim preko dva životna osiguranja. Cilj mi je kupiti stančić koji će mi biti zalog za mirovinu. Ulažem u obrazovanje - zasad prvenstveno svoje, a kasnije ću i u obrazovanje djece. Znam da su vještina, karizma, autentičnost, emocionalna inteligencija ključne za uspjeh, ali ipak moje uvjerenje je da je znanje i obrazovanje neophodna platforma za razvoj. Trenutno privodim kraju diplomski studij, komunikacijski menadžment, a nadam se da ću vrlo brzo upisati i postdiplomski. Djeci bih prije nekretnina i pokretnina voljela omogućiti top obrazovanje. Pritom ne mislim nužno da moraju studirati, bilo koji zanat koji odaberu može se odrađivati ili izbrusiti do savršenstva‘, rekla je voditeljica emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska‘.

image

Doris Pinčić

Cropix

Otkrila je i kako su se ona i Boris tada dogovorili oko budžeta.

- Imamo kućni budžet i dogovorili smo se da svatko ima i svoje zasebne troškove. Za one veće komuniciramo i dogovaramo se. Moje uvjerenje je da žena, neovisno o tome koliko suprug ima, treba raditi. Otići na posao, posebno onaj koji voliš, nešto je što te motivira da se spremiš, da radiš nešto samo za sebe, da se osjećaš vrijedno i sposobno i da svojoj djeci daješ primjer. Nažalost posao domaćice, iako je najteži na svijetu i vrlo plemenit, rijetko ga tko tako doživljava. Zato, osim u nekim iznimnim situacijama, mislim da žena svakako mora zaraditi/imati svoj novac - rekla je Doris.

Nakon razvoda od Borisa kuću je prodala, a danas živi u stanu s novim suprugom, menadžerom Davorom Guberovićem.

12. lipanj 2024 21:42