StoryEditorOCM
Zadar plusFOTO: IMA IH I U ZADRU, EVO ZAŠTO SU POSEBNE

Ovakve razglednice odmah poželite kupiti, imati ih, poslati… a možete ih koristiti i kao suvenir!

Piše Antonia Glavan /D&D
9. listopada 2018. - 15:49
IMG_1143 - Copy

Brend Ejla cijelo se ovo vrijeme na našem malom tržištu ističe po tome što u ponudi ima originalne razglednice s ilustracijama domaćih ilustratora. Razglednice su edukativnog, zabavnog i informativnog karaktera, što nam daje dodatan motiv da u moru jednakih odaberemo baš ove s domaćim potpisom i uvijek domišljatim motivima.

"Love is..." nova je kolekcija razglednica EJLA! koju potpisuje dizajnerica Martina Ukić. Osmišljene su tako da ih nećete samo pogledati i pospremiti u onu kutiju s ostalim razglednicama koje čekaju da ih jednoga dana izložite negdje u domu, nego ćete je sklopiti u podsjetnik na tople dane koji će vas grijati ove zime.

- Već smo neko vrijeme razmišljali kako da napravimo razglednice koje nisu samo razglednice nego da imaju i drugu funkciju tj. dodanu vrijednost. Često me pitaju tko to još kupuje razglednice jer se one, kao, ne šalju. Razglednice se i dalje kupuju, i to dosta, a često i samo za sebe da si je 'nakačiš' negdje doma. E ovako smo riješili i taj 'problem' pa sad imaš i zgodan stolni ukras koji ti 'grije' ambijent - govori nam Agron.

Motivi koji su se našli na novoj kolekciji razglednica morski su i zagrebački, sa zaljubljenim parovima koji uživaju u svojem odmoru. Da su ovo razglednice koje imaju dušu pokazuje i izvor Martinine inspiracije koju je dobila iz onih lijepih prošlih vremena i lokalnog duha:

- Za motiv zaljubljenog para inspiracija su mi bile stare ilustracije iz istoimene serije 'Love is...' ilustratorice Kim Casali koje su se kod nas 90-ih mogle kupiti na kioscima kao sličice. Konkretno za razglednice inspirirali su me lokalni ljudi i njihovi karakteri, komični u svojoj zaljubljenosti, zadovoljni u zagrljaju, sretni na odmoru. Htjela sam prikazati dašak romantike u, ironično, prenapučenim turističkim mjestima i podsjetiti da volimo jedni druge bez obzira na sve - objašnjava Martina.

 

Ovu šarmantnu i toplu kolekciju razglednica EJLA! moći ćete poslati vašim najdražima kad se nađete u Zagrebu, Splitu, Dubrovniku, Zadru, Rovinju, Puli ili Poreču.

25. svibanj 2024 20:55