StoryEditorOCM
Zadar plusIZAŠLE BROJKE

Prihodi Doris Pinčić prošle su godine dosta pali! U tvrtki joj ostao samo jedan zaposlenik, a evo koliko je zaradila

Piše Scena SD
3. lipnja 2024. - 19:14

Prema najnovijim podacima FINA-e tvrtka DPR u vlasništvu Doris Pinčić Guberović prošle je godine imala jednog zaposlenog i ukupni prihod u iznosu od 81.740 eura što je smanjenje od 55,98% u odnosu na prethodnu godinu.

U 2023. godini poslovni subjekt ostvario je neto dobit od 10.268 eura što je smanjenje od 76,42% u odnosu na prethodnu godinu.

Podsjetimo, DPR je u 2022. ostvario neto rezultat poslovanja u iznosu od 43.537,20 eura, te nije povećavao ni smanjivao broj zaposlenih, a imao je 2 zaposlenika.

image

Doris Pinčić

Neja Markočević/Cropix

S obzirom da je prošle godine bila trudna, Doris je vjerojatno prije i nakon rođenja bebe ostala bez nekih angažmana, pa je i prihod bio manji nego prošlih godina.

Tvrtku je Doris osnovala 2015. godine. DPR označava početna slova Dorisinog imena i prezimena, kao i prezime njenog bivšeg supruga Borisa Rogoznice. Primarna djelatnost je proizvodnja filmova, videofilmova i televizijskog programa.

Osim honorarnog posla na HRT-u gdje je angažirana u emisiji ‘Dobro, jutro Hrvatska‘ i plaćena po emisiji (a vodi i druge projekte poput Dore i Splitskog festivala) voditeljica snima radijske i TV reklame za trgovačke lance, posuđuje glas u animiranim filmovima...

image

Doris Pinčić

Slobodna Dalmacija

- Smiješno mi je kad me pitaju otkud mi energija. Radije bih bila umorna i padala s nogu nego da potratim dan na ljenčarenje. Znala sam izgorjeti od posla, padala i u nesvijest, ali radije bih da sam izgorjela, nego bila trutina kad pogledam u prošlost. Da skratim, hoću živjeti život, rekla je Doris jednom prilikom.

25. lipanj 2024 22:35