StoryEditorOCM
Zadar plusDJ VEČERI PETKOM

Restoran A‘mare već poznat po svojim A‘kustičnim subotama proširuje ponudu i uvodi novi koncept za kraj radnog tjedna

Piše Sponzorirani sadržaj
16. travnja 2024. - 18:38

Restoran A‘mare, već poznat po svojim A‘kustičnim subotama, proširuje ponudu i uvodi novi koncept za kraj radnog tjedna.

Svakog petka, počevši od ovog vikenda, A‘mare će biti domaćin DJ večerima, počevši s DJ-om Antom Dujićem čija glazbena selekcija obuhvaća najveće hitove ‘70-ih i ‘80-ih. Ovaj novi sadržaj petkom daje restoranu dodatnu dozu šarma i energije, a subotnje večeri ostaju rezervirane za akustične zvuke. Ovu subotu publiku će zabavljati Eyevan, donoseći intimnu i topu atmosferu koju posjetitelji očekuju.

image

A‘kustična subota u hotelu A‘mare

A‘mare/

A‘mare je postao prepoznatljiv po ugodnom ambijentu koji odiše toplinom i elegancijom, a njihovi kuhari briljiraju u pripremi autentičnih lokalnih specijaliteta. Sada, uz već etablirane subotnje večeri, petci će biti obogaćeni zvucima koji šire pozitivne vibracije, nudeći savršenu ravnotežu između opuštanja i zabave.

Gosti A‘mare restorana moći će uživati ne samo u izuzetnoj kulinarskoj ponudi već i u pažljivo odabranom glazbenom programu koji obećava da će svaki petak biti poseban doživljaj. Ovo je prilika za sve koji žele obogatiti svoje večeri spojem ukusne hrane i neprolaznih glazbenih hitova.

Restoran poziva sve da postanu dio njihove rastuće obitelji posjetitelja i vikend u A‘mare dožive u novom svjetlu. Svoje mjesto možete osigurati pozivom na broj 099 737 0562.

02. svibanj 2024 13:43