StoryEditorOCM
Zadar plusŽIVO NA BASTIONU

Uz koncert zadarske grupe ‘Jet Set‘ na Muraju izložba originalnog nakita, modnih dodataka i rukotvorina

Piše Zadarski.hr
14. lipnja 2024. - 09:52

U nedjelju, 16. lipnja, zadarska glazbena grupa Jet Set Band nastupit će na gradskim zidinama, točnije na bastionu svetog Roka, s početkom u 21 sat. Ovaj talentirani trio omiljen je zbog svoje energične izvedbe i nevjerojatne glazbene sinergije koja redovito oduševljava publiku.

Jet Set izvodi širok repertoar koji obuhvaća disco, pop i rock hitove od šezdesetih godina prošlog stoljeća do danas, s posebnim naglaskom na sedamdesetim i osamdesetim godinama i pjesmama legendarnih izvođača kao što su George Michael, Bee Gees i Dire Straits.

Koncerti Jet Set Banda puni su bogatog zvuka zahvaljujući trojici glazbenika koji su svi ujedno i pjevači! Renato "Renči" Babić svira gitaru, Luka Mavra klavijature, dok Ernest Masnov svira saksofon, flautu i konga bubnjeve, stvarajući pritom nevjerojatnu dinamiku i ritam koji potiču publiku na ples i zabavu.

Za sve ljubitelje dobre glazbe, ovo će biti večer ispunjena hitovima i pozitivnom energijom. Koncert počinje u 21 sat uz besplatan ulaz.

No, već u kasnim popodnevnim satima, od 18 sati kad sunce zađe i napravi sjenu ispod zelenih stabala bastionu sv.Roka na Muraju, skupina malih proizvođača, kreativnih žena i djevojaka iz Zadra, postavit će prodajnu izložbu svojih radova – originalnog nakita, modnih dodataka, rukotvorina, eteričnih ulja i slično, nastavno pozitivnim iskustvima s nedavnog Fish & Jazz Festivala, kad su također izlagale svoje radove.

Ovaj put će se predstaviti: BoVi by Božena (modni dodaci za kosu); Zaplet_twist (spoj tradicionalnog i modernog dizajna nakita); Sunflowersbyana (makrame nakit); beadway by kate (ručno rađen nakit od staklenih perlica); Željka Tomaš (fotografkinja iz Zadra koja prenosi zadarske motive na razglednice, torbe i lepeze); Dalnature iz Briševa (Lavanda, ružmarin, smilje, kadulja, lovor, neven i mirta pretočeni u eterična ulja, macerate i hirdolate); shamballaflower_art (ručno oslikane slike, podmetači i magnetići); Obrt POTONKA (heklane torbe, košarice, privjeske od konca i špage); Obrt TINKA (torbe, ruksaci, kozmetičke torbice i pernice od recikliranih materijala); Pherall butiga (dalmatinski brend inspiriran užancama i životom uz more); Ljiljana Surać (nakit od bakra); Sandra Vukman (šivani dodatci, torbe i ruksaci).

 

image
Bojan Bogdanić/
image
Bojan Bogdanić/
image
Bojan Bogdanić/
image
Bojan Bogdanić/
image
Bojan Bogdanić/
image
Bojan Bogdanić/
14. lipanj 2024 10:52