StoryEditorOCM
Zadar plusFOTO PUNTAMIŠKA FEŠTA POČELA VATERPOLOM

Žuti mravi i Krokodili uspjenili more na Puntamici i završili u egalu

Piše M.V.
2. kolovoza 2017. - 22:32
IMG_3654.JPG

Počela je dugo najavljivana i očekivana Puntamiška fešta.

Počela je dok je plaža na Puntamici još bila puna kupača koji su se pržili na plus 37. Udruga mladih Punatimike sve je do sad pripremila kako treba: promet je u tom dijelu grada bio zatvoren, postavljena je pozornica s koje je već od četiri sata prašio dj Bego iz Culta, proradili su i štandovi s piće, a kultni ljetni klub Kantunić već je predvečer bio krcat.

Počelo je sportom. Vaterpolom. Sportom koji je, zna se zašto, ovih dana jako in. Igrali su vječiti rivali na zimskim kvizovima i ljetnim sportovima ekipe Krokodila i Žutih mrava.

Krokodili su bili Mladen Milin, Marino Mirčeta, Predrag Bjelettić Pegi, Miro Dundov, Dražen Brunac, Mate Mrva, Tomislav Knez, Niko Marin, Šime Luštica i voditelj Nikola Katalinić Niđo.

Žuti mravi: Rinaldo Galović Rino, Aćim Pavić, Marin Mišlov, Luka Gerlanc, Jakov Friganović, Marin Žorž i Lovre Ivković. Kondicijski trener: Šime Šalov. Team manager. Bruno Grancarić. Izbornik Ivor Piskulić

Sudac je bio Niko Pavin, a  dodavači lopte: Andro Mirčeta i David Pavin. Komentirao je i zabavio Ivor Piskulić.

Golove su zabili: Niko Marin i Šime Luštica za Krokodile i Marin Žorž oba za Žute mrave.

Utakmica je odigrana pred brojnom publikom, zapravo kupačima na plaži koji bi ionako tu bili, ali su 'loži' na napuhancima ležale lijepe navijačice Žutih mrava - Žute mravice.

Novi izvještaj s Puntamičke fešte na kojoj će publiku zabavljati Marijan Ban i Diktatori očekujte kasnije.

29. lipanj 2024 16:11