StoryEditorOCM
ZdTubeVIDEO

Popularni srpski voditelj Kesić: Idem u Hrvatsku na more, mogu političari jahati na vječitom valu mržnje, ali ne mogu nas posvađati sa susjedima

Piše PSD
27. lipnja 2021. - 13:12

Popularni srpski voditelj Zoran Kesić je završio snimanje još jedne sezone emisije "24 minuta“ i pred odlazak na godišnji odmor govorio o planovima za ovo ljeto, ističući da obožava more i da se jedva čeka rashladiti na hrvatskom primorju.

„Jako mi je drago što idem na odmor. Kao u vojsci kada sam bio,doslovno odbrojavam dane do skidanja – skidanja sa vijesti, sa obaveza da pratim što se događa na političkoj sceni. Mogu se posvetiti važnim stvarima, a to su hedonizam, obitelj, žena i djeca, stripovi, filmovi i knjige“, rekao je Kesić na početku razgovora za  Nova.rs.

„Ne plačemo za prosutim mlijekom. Događaja je bilo i uvijek će ih biti. Nemam taj osjećaj – uh, što bih sada s neke plaže, gdje uživam s dragim ljudima, otišao u studio, obukao odijelo i na 40 stupnjeva dao svoju opservaciju nekog događaja. Nek se događaji događaju malo i bez nas, biće ih i u rujnu kada se vratimo“, rekao je voditelj.

„Bit ćemo u našoj lijepoj Srbiji u nekoj prirodi. Zatim ćemo otići na prvo najbliže i najjlepše more, a zna se koje je to more. Ne mogu bez mora. Ja obožavam more, moja supruga obožava more i moja djeca obožavaju more. Dok sam živ ići ću na more, čak i kada budem penzioner, iznemogao, molit ću nekoga da me čuva i vodi na more“, priznaje Kesić.

„Mogu političari jahati na vječitom valu mržnje, ali ne mogu nas posvađati sa susjedima. Idemo u Hrvatsku na more, to je najljepše more na svijetu. Ljepše mi je tamo nego u Grčkoj recimo. Hrvatska je i bliža, a i razumijemo se, sličan je jezik srpski i hrvatski“, dodao je on.

26. travanj 2024 11:20