StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET |

I DRUGI PUT GA POŠALJITE NA TRIBINE Kad igra Ante Daničić, Sandro Abate pobjeđuje, a Dubrovčanin je još taj svoj povratak u momčad okrunio pogotkom!

Piše Tonči Vlašić
19. listopada 2021. - 21:35

Kad igra Ante Daničić, Sandro Abate pobjeđuje – ostalo je zapisano prije tri dana kad je u 3. kolu talijanskog prvenstva, Serie 'A', sastav iz provincije Avelllino upisao prvi gubitak bodova ove sezone. Poražen je kod kuće od L84, a tu je utakmicu, za razliku od prve dvije, koje je dobio, igrao bez 34-godišnjeg Dubrovčanina.

Sandro Abate ima stranca viška, pa su odlučili da bude, kažu, pošteno, te da svako kolo drugi ide na tribine. I prošlo kolo došao je red na Daničića. Sad se Daničić vratio, a Sandro Abate opet dobio. Svladao je kod kuće Futsal Pescaru 1997. sa 4:1.

I taj svoj povratak na teren Daničić je okrunio i pogotkom. Zatresao u 12. minuti za 2:0 mrežu legendarnog Talijana Stefana Mammarelle, koji je tri puta bio biran za najboljeg vratara svijeta. Treća pobjeda Sandro Abatea u četiri nastupa, Daničić pak bez greške – dobio je sve tri.

18. travanj 2024 09:28