StoryEditorOCM
Crna kronikaDanas pred sudom još 35 huligana

Pojavila se nova snimka krvavih sukoba u Ateni: ‘Ovo je dokaz da je sve bilo dogovoreno...‘

Piše dv
13. kolovoza 2023. - 10:59
Grčki portal ERT News prenio je novu snimku krvavih sukoba navijača ispred stadiona AEK-a u AtenTwoter/screenshot/

Grčki portal ERT News prenio je novu snimku krvavih sukoba navijača ispred stadiona AEK-a u Ateni koji su doveli do ubojstva 29-godišnjeg navijača AEK-a Michalisa Katsourisa.

Riječ je o poduljem videozapisu koji su na društvenim mrežama objavili navijači na profilu Hooligans.cz.

Na snimci se vidi kako su se navijači AEK-a okupili kako bi se suočili s dolaskom BBB-a pred njihov stadion. Na početku snimke sve djeluje mirno, međutim, video se nakon kraćeg vremena prekida i nastavlja u trenucima kada je situacija postala napetija, a na snimci se vidi kako navijači trče.

Počinju padati baklje i nastane sveopći metež, a vidi se i bacanje eksplozivnih naprava.

Također, na snimkama se može vidjeti kako su napadači opremljeni dugačkim palicama, ali i domaći huligani nisu bili praznih ruku.

Iako Grci tvrde da se radilo o iznenadnom napadu BBB-a na domaće navijače, nakon najnovijih snimki mnogi komentatori pišu kako je sve više dokaza da je sukob huligana u Grčkoj bio dogovoren, donosi Jutarnji list

Danas će, inače, pred istražnog suca na ispitivanje još 35 navijača optuženih za teška kaznena djela.

Podsjetimo, svih 40 optuženika koji su u subotu izvedeni pred istražne suce priznalo je krivnju te im je određen pritvor. Među njima je bilo 39 Hrvata i jedan Grk.

 

Mostovac Marin Miletić opleo po vladajućima i stao uz huligane: ‘Znate li zašto su Plenković i Grlić Radman izdali Hrvate u Ateni?‘

11. lipanj 2024 17:09