StoryEditorOCM
Društvena mrežaUVIJEK BLISKI

Dino Rađa guštao s Grašinima u Zagrebu: tatu Zorana svi poznaju kao košarkaša i ugostitelja, o mami Snježani malo se zna

Piše Scena SD
14. prosinca 2023. - 08:22
Snježana Grašo u društvu Joline supruge Ane (u sredini) i proslavljenog košarkaša Žana Tabaka (desno)Arhiva/Cropix

Malo koji Hrvat može odoljeti zagrebačkom Adventu, posebice ako je onaj koji živi u Splitu, gdje izvanjsko, vizualno došašće još nije ni stiglo.

Kako nisu bili sigurni hoće li u tom ozračju ove godine biti i Božića, kompletna obitelj Grašo preselila je na sjever, gdje su trenutke njihovog opuštanja, druženja i uživancije ovjekovječili obiteljski im dugogodišnji prijatelji, Viktorija i Dino Rađa.

Valja notirati da splitska ekipa u Zagrebu ne troši bilo gdje, sve ostaje u familiji, pa su tako grijali dušu i tijelo toplim fritulama na zagrebačkim minusima ispred kućice "Krivi ljudi" u vlasništvu Tonča Huljića, notirao je Story.

"Obitelj" - bilo je sve što je napisao Rađa uz fotografiju, na kojoj su, nasmiješeni od uha do uha, pozirali: Petrova mama Snježana Grašo, Dino Rađa, Petrov otac Zoran Grašo, Viktorija Rađa, Petrova sestra Buga i sam pjevač.

Petrov otac proslavljen je kao uspješan košarkaš koji je s Jugoplastikom 1971. godine došao do titule viceprvaka tadašnjeg Kupa europskih prvaka, a godinu dana kasnije istu su titulu osvojili u Kupu pobjednika kupova. Devedesetih je godina prešao u ugostiteljske vode, u kojima je postao jednako uspješan, a njegov restoran u splitskoj ACI marini desetljećima je mnogima bio (i ostao) omiljeno mjesto za slavljenje posebnih trenutaka, s nedvojbeno najljepšim pogledom u Splitu.

Mnogi su se iznenadili kad su čuli da se Zoran Grašo 2019. odlučio prodati restoran, u sklopu kojega je i njegov sin Petar vodio pizzeriju.

O Petrovoj mami Snježani javnost malo zna, doživljava je kao blagu, toplu i uvijek nasmiješenu, veliku podršku svim članovima svoje obitelji u svim životnim fazama.

image

Zoran i Snježana Grašo snimljeni proteklog ljeta u splitskoj Galeriji Meštrović, gdje su došli poslušati Huljićevu Misu Mediterana

Saša Burić/Cropix
image

Zoran i Snježana Grašo ispred svog bivšeg restorana Adroatic u splitskoj ACI marini

Tom Dubravec/Cropix
image

Mama Snježana na vjenčanju Hane i Petra

Joško Šupić/Cropix
image
Tom Dubravec/ Cropix
image

Ponosne mame i tate: Snježana i Zoran Grašo, te Vjekoslava Huljić uz Bugu Grašo na Haninom i Petrovom vjenčanju

Joško Šupić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 09:53