Tomaž Kavčič nekoliko desetljeća u vrhu je regionalne kulinarske scene, ali hrvatska javnost ga sad najviše prepoznaje kao - vjenčanog kuma Petra Graše.
Kavčićeva Gostilna Pri Lojzetu nalazi se unutar dvorca Zemono u Vipavskoj dolini u Sloveniji, tik uz talijansku granicu. Slovenski chef za RTL.hr govorio je o mnogočemu, o obiteljskoj tradiciji, ugostiteljstvu i slow food pristupu, ali i kumstvu sa splitskim pjevačem, te onom što posebno intrigira javnost - svom odnosu s Grašinom bivšom dugogodišnjom partnericom Danijelom Martinović.
O estradnom vjenčanju godine je ispričao:
"Vjenčanje je bilo u organizaciji restorana Adriatic, oni su bili glavni, a ja sam taj koji je pripremio aperitiv, prvo jelo, glavno jelo te tortu" - ispričao je Tomaž.
Torta je izazvala kti...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....