StoryEditorOCM
Društvena mrežajadni ugostitelji

Konobarica otkrila sve najluđe situacije koje su joj se dogodile u restoranu, tu stvarno ima svega: ‘Nadebljala si se‘

Piše PSD.
28. rujna 2024. - 11:29

Rad u ugostiteljstvu nije za svakoga, jer osoblje često mora podnositi razne neugodne situacije poput nepristojnosti, bezobrazluka, a ponekad i nepoštovanja. Jedna radnica, Anna, odlučila je kroz svoje iskustvo pokazati koliko ponekad posao može biti čudan, a ujedno i smiješan, piše Večernji list

Na TikToku je podijelila: ‘Radim u ugostiteljstvu i želim podijeliti nekoliko najčudnijih stvari koje su mi se dogodile ovog tjedna’. Prva priča uključuje dostavljača koji je došao u restoran i nakon što ju je odmjerio od glave do pete, hladno izjavio: ‘Deblja si’. Anna je ostala zbunjena i tražila ga da ponovi, na što je on samo potvrdio: ‘Stvarno si se udebljala’. 

Nastavila je s još jednim neobičnim iskustvom: ‘Druga situacija dogodila se sinoć kad je jedan muškarac bio pomalo koketan. Na početku je bio bezazlen i simpatičan, ali na kraju večeri, bez ikakve najave, stavio je glavu ispod mog pazuha i pomirisao ga prije nego što je jednostavno otišao. Nisam znala kako to komentirati’. 

Anna je također ispričala o klijentici koja se žalila da nema veganskih opcija u restoranu, iako ih je bilo nekoliko, poput veganskih hamburgera, pizze i salata. Nakon što je detaljno objasnila sve mogućnosti, žena je na kraju naručila pizzu, ali je bila razočarana kad je shvatila da peperoni kobasica nije veganska. Na kraju je, na Annino iznenađenje, naručila pola svinjskih rebrica.

Još jedan incident uključivao je gosta koji nije želio platiti uslugu jer mu je desert, kombinacija keksa, sladoleda i šećera, bio ‘previše sladak’. Anna je završila s pričom o gostu koji je došao u restoran kako bi ‘provjerio’ radi li osoblje pravilno. Ovaj gost je čak snimao zaposlenike dok su radili, praveći se da nadzire kako obavljaju svoje zadatke.

Nakon što je podijelila svoje priče, brojni korisnici TikToka ostavili su svoje komentare. Jedna osoba je primijetila: ‘Svi bi trebali raditi u ugostiteljstvu barem jednom u životu’. Druga je priznala: ‘Rad u ugostiteljstvu me natjerao da mrzim ljude’.  Treći je pohvalio Anninu smirenost usprkos svemu što proživljava, a ona je kroz odgovorila da je to postala njena nova normalnost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2024 11:32