StoryEditorOCM
HranaVRIJEDI PROBATI

Ne ide vam sjeckanje mesa? Ako želite postati profesionalac, samo slijedite ove zaista jednostavne trikove...

Piše PSD/M.Dr.
18. ožujka 2017. - 18:30
meso.JPG

Slabi ste u pripremi mesa, niste baš vješti u njegovom kidanju i pripremanju? Proučite sljedeće savjete, pustite mašti na volju i testirajte  svoje nove vještine.

1. Mljevenje mesa

Svježe mljeveno meso nužno je za recimo pljeskavice. Nemate mašinu za meso? Ovako ćete ga samljeti u električnoj sjeckalici.

1. Meso narežite na kockice veličine 3 cm. Zajedno s oštricom stavite ih u posudu električne sjeckalice, a sve skupa postavite na lim za pečenje. Potom taj komplet ostavite u zamrzivaču dok se kockice lagano ne zamrznu oko rubova.

2. Ledeno meso stavite u posudu sjeckalice. Miksajte na kratke mahove tako da se meso usitni, no ne postane kašasto, nego ostane u komadićima. Stavite u zdjelu i držite u hladnjaku do uporabe.

2. Rezanje odrezaka

Meso koje se kupi narezano u duća...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. studeni 2024 13:01