StoryEditorOCM
Panoramašto zvijezde kažu?

Horoskop za četvrtak: Blizanci će preuređivati dom, Vage proći ispit, a Lavovi kreću na dijetu

Piše Mozaik SD
13. lipnja 2024. - 08:00

Ovan

Novčana situacija nije blistava, no to neće biti isključivo vaša krivica. Iako nećete paziti što kupujete, veći će problem biti nepredviđeni troškovi vezani za kvar u kućanstvu ili održavanje vozila.

LJUBAV: 5

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Bik

Ne kupujte nešto što vam ne treba samo zato što je na akciji. Budite osobito oprezni naspram internetskih oglasa koji nude čudotvorne lijekove ili preparate za mršavljenje. Bježite od duhanskog dima.

LJUBAV: 4

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Blizanci

Svidjet će vam se osoba koju dosada niste primjećivali. Pozovete li je na kavu, shvatit ćete da vam je ugodno s njom i da imate mnogo dodirnih točaka. Neki će se odvažiti na preuređenje doma.

LJUBAV: 5

NOVAC: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Rak

Osjetljivi ste i lako vas je povrijediti. Umjesto da potiskujete ljutnju zbog nečijeg postupka ili izjave, istjerajte stvari na čistac. To će biti mnogo zdraviji način da se nosite s emocijama. Pazite se upale grla.

LJUBAV: 4

NOVAC: 3

ZDRAVLJE: 4

 

Lav

Pogodno je vrijeme za ostvarivanje poslovnih planova. Razvijenom sposobnošću uvjeravanja pridobit ćete naklonost okoline ili obnoviti ugovore. Nova dijeta ili boravak u teretani urodit će plodom.

LJUBAV: 5

NOVAC: 5

ZDRAVLJE: 3

 

Djevica

Razgovor s kolegama i nadređenima djelovat će na vas poticajno. Shvatit ćete da imate izgleda za promaknuće, što će vas potaknuti na dodatan trud. Neki bi se mogli porječkati s činovnikom.

LJUBAV: 3

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Vaga

Očekuju vas ugodna privatna iskustva. Samci će dogovoriti spoj s osobom koja ih privlači, dok je pred parovima večer puna nježnih i romantičnih trenutaka. Polažete li ispit, predstoji vam uspjeh.

LJUBAV: 5

NOVAC: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Škorpion

Financijske dvojbe potaknut će vas da potražite dodatan dohodak. Ukaže li vam se prilika za honorarnim poslom, nemojte je odbijati makar nemate iskustva. Pazite se upale mjehura.

LJUBAV: 3

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Strijelac

Lako vas je izazvati, što će netko spretno koristiti protiv vas. Izbjegavajte ulazak u rasprave jer ćete biti suviše uzrujani za valjano argumentiranje. Jezik će vam biti dug, ali ne i spretan.

LJUBAV: 3

NOVAC: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Jarac

Nagomilane obaveze neće vam ostaviti dovoljno vremena za druženje s obitelji i prijateljima. Pogodit će vas njihov manjak razumijevanja za vaš gusti raspored, što će kod vas izazvati revolt i inat.

LJUBAV: 3

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Vodenjak

Odlično se snalazite u svim društvenim situacijama. Oduševljavat ćete pristupačnošću, bistrinom i smislom za humor. Ako nekome zatreba pomoć ili podrška, prvi ćete mu biti na raspolaganju.

LJUBAV: 5

NOVAC: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Ribe

Neki će razmišljati o prekidu veze, no nemojte brzati. Trenutno ste napeti i uzrujani, a takvo  stanje duha nije povoljno za odluke. Pazite da vas netko ne nagovori na upuštanje u lanac sreće.

LJUBAV: 3

NOVAC: 3

ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. lipanj 2024 08:02