StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za utorak: Rakovi će se družiti, Vage na poslu imaju skrivene neprijatelje, Vodenjaci pazite na novac

Piše MOZAIK SD
17. rujna 2024. - 06:53

OVAN

Ulagat ćete puno truda u rad. Vaše zalaganje potpuno će vas iscrpiti, ali pohvale i dobri rezultati bit će vam velika motivacija za dalje. Uzimajte vitamine i poštedite se većih tjelesnih napora.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

BIK

Skupljate li već neko vrijeme hrabrost da priđete simpatiji, idealan je trenutak za akciju. Oborit ćete je s nogu spojem privlačnog izgleda, šarma i smisla za humor. Neki će pronaći dodatan dohodak.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

Teškoće u rješavanju problema vidjet ćete kao poraz. Prihvatite pomoć suradnika ili nadređenoga; zatražite još vremena. Kupka s eteričnim uljem opustit će vas od napetosti i stresa.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

RAK

Puno ćete izlaziti, družiti se i pritom doznavati obilje informacija. Neke će vam čak biti korisne u poslovnom ili financijskom smislu. Mnogi će s uzbuđenjem planirati predstojeće putovanje.

LJUBAV: 3

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

 

LAV

Marljiv rad i trud konačno će se isplatiti. Moguća je i materijalna nagrada kao kruna dugotrajnog zalaganja i odricanja. Na intimnom planu doći će do povoljnih promjena. Novi susret bit će pun obećanja.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

 

DJEVICA

Nedavno započet flert poprima naznake ozbiljnijeg odnosa. Iako se možda ne osjećate spremnima, ne oklijevate puno jer biste mogli propustiti dobru priliku. Otvaraju vam se nove poslovne mogućnosti.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

VAGA

Dragi će vaše povlačenje protumačiti kao znak da vas nešto tišti. Otvorite mu se, ali ne zapostavite vlastite potrebe i želju za mirom i samoćom. Na poslu se pazite skrivenih neprijatelja.

LJUBAV: 5

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

ŠKORPION

Pokrenut će se projekti koji se dugo odgađaju ponajviše zahvaljujući poticaju nadređenih. Pružit će vam se prilika da se dokažete. Unatoč gužvi ne odbijajte pozive na izlazak i druženje.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

STRIJELAC

Moguća su neslaganja s partnerom i obitelji. Čitavu krivnju svalit ćete na njih, ne uzimajući u obzir da su i neki vaši postupci mogli dovesti do ove situacije. Pazite se zubobolje ili upale sinusa.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

JARAC

Prihvatite ponudu za usavršavanjem jer to bi vam moglo pomoći u napredovanju. Učenici i studenti usvajat će gradivo bez puno muke, a prilikom polaganja ispita nailazit će na lagana pitanja.

LJUBAV: 3

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

 

VODENJAK

Vezani će poraditi na tjelesnoj strani odnosa i probuditi uspavane strasti. Samci bi mogli započeti uzbudljivu vezu temeljenu na privlačnosti. Pazite na novac i izbjegavajte igre na sreću.

LJUBAV: 5

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

RIBE

Napetost i nemir koje osjećate odrazit će se na vaše intimne odnose. Partner i članovi obitelji neće imati razumijevanja za vaše promjene raspoloženja. Žalit će se da niste uz njih kada vas trebaju.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. rujan 2024 06:53