StoryEditorOCM
Panoramabalkanska razonoda

VIDEO Bizarno sajamsko veselje: iz zabave se tukli lubenicama po glavi! Odalamio ženu, ona ošamućena pala, nastao šok...

Piše mozaik sd
14. kolovoza 2024. - 10:30

Vrijeme je lubenica, za kojima u ovim vrućim danima mnogi posežu s ciljem da se osvježe i rashlade.

Da lubenice mogu poslužiti i u druge svrhe, ako ljudi imaju višak mašte, a manjak obzira, pokazuje video koji se može vidjeti na Facebook stranici "Dedinopistoljce".

U videu žena i muškarac, okruženi navijačima, bikerima, pokušavaju jedno drugome razbiti lubenice o glavu.

Žena je prva pokušala, i to dvaput, ali udarci su bili preblagi, baš kao i muškarčev prvi pokušaj. Muškarac je drugi put bio puno konkretniji, kora lubenice nije pukla, ali se žena od snage udarca srušila na tlo.

Muškarac i promatrači brzo su joj priskočili u pomoć i prizvali je k svijesti. Svima je to bilo neopisivo smiješno, a žena očito nije mogla pohvatati sve posljedice sulude zanimacije.

Pažljivijim gledateljima videa sigurno neće promaknuti mladić koji sam sebi pokušava razbiti lubenicu o glavu, također neuspješno.

Iako se na Facebook stranici navodi da je video nastao na Pantelejskom vašaru u blizini Niša, detalji sa snimke u vezi s reklamnim natpisima, kao i komentari gledatelja upućuju na to da je snimka nastala u Bugarskoj, konkretno na susretu bajkera u Lomu.

Gdje god da je video nastao, neupitno je da ovi bajkeri imaju čudan smisao za humor u kojem se ne vodi računa o obijesti ni o nasilju nad ženama, a ne navodi se ni koliko su promila alkohola imali u krvi. Osim toga, bolje je da luduju na odmorištu i sajmu nego na cesti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. rujan 2024 04:12