StoryEditorOCM
Showbizzajedno su od ‘79.

Emotivna Sanja Trumbić: ‘Bolest je Tea prikovala za krevet, ali je u duši živ. Zna što se događa večeras...‘

Piše Milena Budimir
6. srpnja 2024. - 22:17
Tea i Sanja Trumbić večeras na sceni Splitskog festivala i (desno) s Teom Trumbićem na fotografiji iz obiteljskog albumaPaun Paunović/Cropix, Obiteljski album

Pod svodovima Prokurativa zaustavili smo na tren Teovu suprugu Sanju Trumbić i njihovu kćer Teu, koje su u večeri posvećeoj upravo glazbenom stvaralaštvu njihovog supruga i oca, nastupile pjevajući zajedno "Nostalgiju“. Fantastičnu kompoziciju kojom je Milo Hrnić svojedobno osvojio treće mjesto na Festivalu.

"Nažalost, bolest je Tea prikovala za krevet, ali je u duši živ. Zna što se događa večeras, nije vjerovao kako će HTV prenositi ovu večer, pa mu je to posebno drago" – kazala nam je Sanja.

image

Tea i Sanja Trumbić otpjevale su zajedno teovu zajedno ‘Nostalgiju‘: Nisan smila pogledat‘ u mamu, ne zna se kojoj je bilo emotivno teže...

Paun Paunović/Cropix

"On je emotivac veliki, zaplače i na film i na tužnu scenu, mislim da će mu ovo večeras biti posebno emotivno" – priznala nam je.

U razgovoru s nama se prisjetila svojih i Teovih ljubavnih početaka. U svojoj gimnaziji je kao srednjoškolka uočila plakat za pjevačku audiciju. Spomenula je to majci, odmah potom to i zaboravila, ali njena majka nije. Prijavila je kćer, otac ju je odveo na audiciju.

Pogledajte kako su se Splićanke skockale za Splitski festival! Na skalama Prokurativa blicevi bljeskaju sve u šesnaest

Primio ju je i poslušao Teo Trumbić, 24 godine stariji od nje, već proslavljen.

"Mislim, slavan drugima, ali ne i meni, ja nisam imala pojma tko je preda mnom! Pitao me hoću li otpjevati neku njegovu pjesmu, a ja se mislin‘: Ko je ovaj?! Pa san otpivala neku od Magazina" - smije se Sanja Trumbić.

Od ljeta 1979. godine, kada je Teo Trumbić sa "Zbogom Dalmacijo" osvojio sve što se osvojiti dade, osvojio je i Sanjino srce.

image

Od ljeta 1979. godine, kada je Teo Trumbić sa "Zbogom Dalmacijo" osvojio sve što se osvojiti dade, osvojio je i Sanjino srce

Obiteljski album

Njihova je kćer Tea prava rokerica, vezana uz gitaru, ne pjeva šlagere, priznala nam je, pa joj je večerašnji nastup izazvao tremu.

"Nisan smila pogledat‘ u mamu, ne zna se kojoj je bilo emotivno teže" - iskrena je Tea Trumbić u posebnoj večeri na Prokurativama posvećenoj njezinom ocu.

image
Paun Paunović/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 09:43