StoryEditorOCM
ShowbizBENNIFER

Lani su obišli 80 imanja kako bi pronašli svoj dom iz snova na Beverly Hillsu, a sad ga prodaju za 60 milijuna dolara

Piše I. P.
10. lipnja 2024. - 12:56

Jennifer Lopez i Ben Affleck angažirali su agenciju za nekretnine kako bi prodali svoj dom u Los Angelesu, piše Daily Mail. Prodaju ga za 60 milijuna dolara. Lani su obišli više od 80 imanja kako bi pronašli svoj savršeni dom iz snova.

Par već tjednima ne živi zajedno. Navodno je pitanje dana odnosno tjedna kad će predati papire za razvod. Agencija za nekretnine njihov dom prodaje posljednja dva tjedna. Lopez traži svoj novi dom, dok Affleck živi u unajmljenom stanu u Brentwoodu nedaleko svoje prijašnje supruge Jennifer Garner s kojom ima djecu. 

Njihov donedavni dom na Beverly Hillsu prostire se na dvadesetak tisuća četvornih metara. Samo kuća za goste ima 10.000 kvadrata. Imanje ima 15 garaža i 80 parkirnih mjesta, igralište za košarku, teretanu, boksački ring i naravno bazen. 

Prošli tjedan pjevačica je otkazala svoju turneju "Its me". Kako je izjavila potpuno je shrvana. 

"Ne bih to napravila da nije potrebno. Obećavam iskupit ću se. Volim vas puno", poručila je Lopez svojim obožavateljima. 

Kako kažu upućeni otkazala je turneju kako bi bila sa svojom djecom i obitelji kao i najbližim prijateljima. 

U posljednja dva mjeseca J Lo i Affleck jedva su snimljeni zajedno. Lopez se sama pojavila na premijeri filma "Atlas" kao i na Met Gali. 

I dok J Lo i dalje nosi vjenčani prsten, Affleck ga je skinuo. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. lipanj 2024 13:09