StoryEditorOCM

Usred krize Jennifer Lopez i Bena Afflecka oglasila se njegova bivša: ‘Hvala vam na trinaest prekrasnih godina...‘

Piše SCENA SD
14. lipnja 2024. - 12:34
Jennifer Garner u društvu bivše svekrve Chris  i bivšeg supruga BenaBackgrid/backgrid Usa/profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Posljednjih tjedana svi prate odnos između pjevačice Jennifer Lopez (54) i hollywoodske zvijezde Bena Afflecka (51). Svaka gesta i svaki pogled je pod povećalom. Otkazana turneja, njihova vila na Beverly Hillsu na prodaji i rijetka zajednička pojavljivanja pokreću glasine o razdvajanju.

Bivša supruga Jennifer Garner (52) velika je podrška Benu usred teških vremena. Ozbiljnom objavom sada se oglasila na Instagramu. Međutim, ne radi se o Afflecku, već o odgoju njihove djece.

image

Jennifer Garner i sin Samuel Affleck

Bellocqimages/instar Images/profimedia/Bellocqimages/instar Images/profimedia

Sin Samuel posljednji je od troje djece koje je pohađalo osnovnu školu koju u Sjedinjenim Državama djeca pohađaju do jedanaest godina. I tako se Garner dirljivim riječima oprostila od svoje "prekrasne obiteljske osnovne škole na kraju 13 zajedničkih godina".

Jennifer Garnerje napisala: "Hvala vam što ste disciplinirali moju djecu kad im je to bilo potrebno i što ste ih zagrlili više nego što neka djeca dobiju u cijelom životu. Hvala vam na svom napornom radu." Jennifer završava riječima: "Hvala vam na 13 prekrasnih godina. Ne mogu zamisliti da je naša obitelj mogla bolje završiti bilo gdje drugdje."

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2024 05:57