StoryEditorOCM
Showbizrijetko ga viđamo

Tko je samozatajni suprug Doris Pinčić Guberović? Menadžer je u jednom lancu, strast su mu motori, evo priče o njemu

Piše SCENA SD
27. svibnja 2024. - 14:47

Doris Pinčić Guberović se vratila na male ekrane nakon osam mjeseci, tijekom kojih je bila odsutna zbog rođenja trećeg djeteta, kćerkice Divne, koju je dobila u braku sa suprugom Davorom Guberovićem.

Dorisin suprug Davor izuzetno malo se eksponira, stoga se svi pitaju: tko je on i čime se zapravo bavi?

Tko je samozatajni suprug Doris Pinčić?

Davor (46), kao i sama Doris, iza sebe ima brak koji je okončao skoro u isto vrijeme kad i popularna voditeljica. Razveo se  2020. i iz prvog braka ima dva sina. Veliki je zaljubljenik u motore i planinarenje. Nije medijska osoba kao njegova supruga, stoga je istaknuo da se ne voli eksponirati.

Osnovnu i srednju školu je završio u Daruvaru, a zbog fakulteta se morao preseliti u Zagreb. Po struci je menadžer u jednom lancu.

Krajem kolovoza 2021. godine se popeo na Triglav, planinski vrh u Sloveniji, a jednom je istaknuo da se popeo i na Kilimanjaro:

- Odluka je pala spontano, umjesto motorom po sjeveru Afrike (putovanje koje sam planirao s ekipom Slovenaca za svibanj) odlučio sam se za penjanje na naviši vrh Afrike, Kilimanjaro  s vrhom Uhru Peak koji se nalazi na 5895 metara nadmorske visine.

Tako je Guberović svojedobno na svom blogu i pisao o njihovoj desetodnevnoj avanturi penjanja na Kilimandžaro.

“Sretni smo, Afrika ostaje iza nas, simptomi visinske bolesti se povlače, ali naše uspomene na ovu prekrasnu ekspediciju ostaju zauvijek”, napisao je tada 48-godišnjak, prenosi zagreb.info.

Ljubav prema motorima i planinarenju je prenio i na suprugu, koja ga vjerno prati na svim putovanjima.

Sretan par

Sudbonosno "DA" su izrekli na intimnoj ceremoniji, u studenom 2022. godine u Područnom uredu gradske uprave Susedgrad u Zagrebu.

‘Skrivali su se i brzo utrčali u matični ured‘, rekla je čitateljica za 24sata te dodala: ‘Izgledali su sretno, Doris je bila sva u bijelom i ružičastim štiklama, nosila je buket. Poveli su djecu, a s njima je bio i pas‘, prenosi story.hr.

Kruna njihove ljubavi je kćerkica Divna koju su dobili početkom rujna prošle godine, na svijet ju je donijela u zagrebačkoj Vinogradskoj bolnici. Doris je otkrila da je malena rođena 5. rujna, dan prije Dorisinog rođendana.

Iz prvog braka Doris ima dvoje djece, sina Donata i kćer Gitu, koje je dobila s glazbenikom Borisom Rogoznicom. 

Doris je naglasila da je sretno zaljubljena, i da priroda posla njenog muža ne zahtjeva medijsku pozornost, za razliku od njenoga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. lipanj 2024 03:32