StoryEditorOCM
Zvijezde onlineU TOP FORMI

Doris Pinčić izrazito vitku liniju nakon poroda ‘duguje‘ ovim namirnicama: pokazala je kako gušta u njima na sve načine

Piše Marijana Klarić
31. svibnja 2024. - 09:51

Glumica, ali puno više tv voditeljica, Doris Pinčić Guberović, nedavno se vratila na posao nakon osam mjeseci porodiljnog dopusta i mnogi su joj komplimentirali svjež i elegantan izgled, blistav ten, zadovoljstvo kojim zrači.

Za Dorisinu blistavu pojavu nesumnjivo je zaslužna i zdrava i izbalansirana prehrana, čji je ona veliki pobornik.

image
Cropix

Kad se tome doda planinarenje, hobi u kojemu je Doris, posebno otkad je srela svoju srodnu dušu, supruga Davora, jako aktivna, ali i stalna briga oko troje djece, rezultat ne može izostati.

U takvom ritmu života, izuzev onoga što prosjedi u studiju HTV-a dok vodi "Dobro jutro Hrvatsku", Doris Pinčić Guberović, sigurni smo, jako malo sjedi.

image

Ognjen Golubović i Doris Pinčić Guberović jutros u emisiji Dobro jutro Hrvatska

Instagram

Doris je svojedobno otkrila da je njezinu prehranu učinila znatno raznolikijom ljubav prema kvinoji. Ali, sudeći po njezinim objavama na društvenim mrežama, u domu Guberovićevih jede se i jako puno ribe, što u juhi, što u rižotu, što u varijanti zapečenog oslića...

U zadnjoj prigodi otkrila je što je ručala, tjesteninu od kvinoje s malo piletine, šparoge, pesto i mladi luk. Nešto od toga popularna voditzeljica pokušava uzgojiti i u svome vrtu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. lipanj 2024 09:08