StoryEditorOCM
Preporukeiz ljubavi

Anđela je vlasnica jedine dalmatinske bezglutenske slastičarnice. Umijećem je sve oduševila, dolaze joj čak i po savjete

Piše Marina Knežević Petković
17. studenog 2024. - 11:34

Intolerancija na gluten i celijakija, s kojima se suočava sve više ljudi, uz strogo pridržavanje pravila bezglutenske prehrane, nose još jedan problem: iako se bezglutenski proizvodi mogu pronaći u većini bolje opskrbljenih trgovina, pronalazak kvalitetnih slastica koje ne sadrže taj problematični protein predstavlja poseban izazov. Osim ako znate za Anđelu Bilandžić - tada to postaje “piece of cake”.

“Piece of cake by Angie”, prva je i jedina bezglutenska slastičarnica u Dalmaciji, a nalazi se u Strožancu, nadomak Splita, i predstavlja pravo osvježenje i olakšanje za sve koje traže savršene, nevjerojatno ukusne i sigurne torte i kolače.

Ono što je započelo kao osobni izazov, ubrzo je preraslo u strast. Anđela je u svijet bezglutenske...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. studeni 2024 11:34