StoryEditorOCM
Pričeslatki hit s hvara

Čokolade Fedre Gamulin sadrže sastojke kojih nigdje drugdje nema! Otkrila nam je kako ih radi i dala recept za praline

Piše Stjepan Mijat Zaninović
15. prosinca 2024. - 20:19

Kada smo prije tri, skoro četiri godine, uletjeli u mali prostor u Jelsi koji je mirisao na čokoladu i mirodije, odlučili smo probati svaku pralinu koju su imali. Bila su tu četiri okusa, svaki poseban na svoj način. Svaka pralina predstavljala je dio otoka. Ona s lavandom urezala mi se u sjećanje…

Isto se vjerojatno dogodilo i mnogim turistima koji su tijekom šetnje odlučili vidjeti zašto tako dobro miriše iz "Gamulin Chocolates" i zašto se teta za pultom tako široko osmjehuje. Nekima su možda te slatke uspomene bile dovoljan povod za povratak u Jelsu. No, ako su to napravili ove godine, ostali su iznenađeni…

"Gamulin Chocolates" više nije u Jelsi. Posao raste pa su se preselili u najšareniju ulicu grada Hvara – Burak. Sada teta privlači goste mirisima, okusima i osmij...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. prosinac 2024 22:39