StoryEditorOCM
Pričebogat program

Kako se ljube varenik i travarica te kako ‘klizi‘ desertni koktel doznali smo na finalu Grand Gourmeta. Imamo recepte!

Piše Spiza SD
18. studenog 2023. - 21:13

Posljednjeg dana festivala i natjecanja Grand Gourmet 2023 nastavio se nizom majstorskih radionica o novim trendovima u ugostiteljstvu, spajanju kulinarstva i barmenske inovativnosti, whiskeyu kao sastojku koktela te o sparivanju slastica s hrvatskim vinima kao posebnom segmentu eno-gastro ponude. Održana su i posljednja nadmetanja u disciplini Chef‘s Table, kuhanju i posluživanju 4 slijeda jela i pića gostima koji su ujedno suci, a manifestacija je završena dodjelom nagrada u večernjim satima.

Prvi mastercllass, naziva „Exceptional dining experience: Gospodin Konobar“, održao je Mario Pavić, iskusni ugostitelj i profesor iz Srednje strukovne škole „Blaž Jurjev Trogiranin“. Sudionicima je ukazao na važnost osobnog pristupa gostu kao i povjerenja koje gradi s njime, koji, pak, ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. studeni 2024 04:46