StoryEditorOCM
PričeAlberto Garcia Perez

Upoznajte chefa splitskog restorana Mokosh: kuhao je eliti, a u dalmatinskoj spizi uživa, no jedno ga je jelo razočaralo

Piše Tea Sumić Miletić
1. prosinca 2024. - 12:08

Alberto Garcia Perez trenutno je najzanimljiviji kuhar u Splitu. Vrhunski je profesionalac s iskustvom rada u restoranima svjetskog glasa, od kojih su neki ovjenčani s čak tri Michelinove zvjezdice; spomenimo samo španjolski “Aponiente” i “Martín Berasategui”, švicarski “Restaurant de l’Hôtel de Ville de Crissier” i francuski” L’Atelier de Jean Luc Rabanel”. Radio je u Dominikanskoj Republici, u Maroku i na Ibizi, u restoranima koje pohode zvijezde poput Brada Pitta, slavni nogometaši i političari, ali o tome ne želi previše govoriti, uostalom i ne smije, zbog ugovora o tajnosti koji se standardno potpisuju na takvim mjestima.

Izvukli smo ipak podatak da su jednom prilikom Beckhamovi zakupili cijeli restoran u kojem je radio (“Bili su jako ugodni, sasvim norma...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. prosinac 2024 12:09