Neiskusnima se možda čini da je zamijesiti dobro tijesto tek tako. Ali nije. Treba poznavati određene male tajne ili se pomiriti s tim da ćete uza sav trud dobiti tek prosječan rezultat. Želite li savršeno tijesto pjenaste teksture, morat ćete malo modifocirati recept, bez obzira radilo se o kruhu, pecivima ili tijestu za pizzu. Ne pretjerano, samo ćete mu dodati dva sastojka...
StoryEditorOCM
Savjeti‘tajni‘ aduti
Dva sastojka uz koja će svako tijesto savršeno uspjeti: bit će mekano i pjenasto, nećete vjerovati kako će narasti!
3. studenog 2023. - 07:10
Shutterstock
Prvi je škrobno brano, jer znatno poboljšava teksturu tijesta, čineći ga mekšim i prozračnijim. Ne morate ga staviti puno, samo oduzmite do 1/5 brašna i zamijenite ga škrobnim.
Drugi sastojak je griz,zato što popravlja strukturu tijesta i omogućuje mu da se riješi suvišne vlage.
Možete birati na koji ćete ga način koristiti: tako da ti...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?