Jedva smo dočekali ljetno povrće, ali cijena mu je ove godine, baš kao i svemu, poprilično nepovoljna. Očekivali smo da će biti skupo na samom početku sezone, no sada, usred ljeta, tek je nešto niža, što znači da je zaista prava šteta baciti iti jedan jedini kukumar, fažolet ili pomu. A to se, nažalost, često događa: pome lako postanu gnjecave, a u zadnje vrijeme razvila se polemika oko toga treba li ih čuvati u hladnjaku ili na sobnoj temperaturi; krastavci na sobnoj temperaturi znaju postati mlohavi; mahune se, pak, kad ih čuvate na sobnoj temperaturi, za čas sparuše pa postanu suhonjave, ali u hladnjaku znaju uhvatiti plijesan... Što bi nam onda bila najbolja opcija za skladištenje?
StoryEditorOCM
Savjetineka vam potraje
Kako čuvati rajčice i drugo ljetno povrće: znate li za ovaj trik s kukumarima i da hladnjak nije uvijek najbolja opcija?
19. srpnja 2023. - 11:38