StoryEditorOCM
Savjetiisprobajte

Mali dodatak za puno bolju pohanu piletinu: ne zahtijeva poseban trud, a uvijek pali. Bit će jako ukusnija i hrskavija

Piše Spiza SD
12. kolovoza 2023. - 08:10

Kad nemate inspiracije što za ručak, najlakše je ispohati malo piletine. Svi je vole, a nije ju teško napraviti. No želite li da vam piletina bude još ukusnija nego inače i da joj korica postane još hrskavija, trebat će vam jedan mali dodatak. Parmezan. 

Ova mala caka neće vas puno koštati niti će zahtijevati poseban trud, a rezultat će vas oduševiti. Ovaj trik je osobito učinkovit u pripremi pilećih fileta, kojima uvijek pomalo nedostaje okusa i sočnosti. Na ovaj će način biti savršeni.

Piletina pohana s parmezanom

Sastojci

600 g pilećih prsa
75 g svježih krušnih mrvica
50 g  brašna
10 g parmezana
1 jaje
ulje za prženje
sol

Priprema:

Narežite prsa na filete, svaki stavite na dasku, prekrijte papirom za pečenje pa lagano spljoštite uz pomoć valjka za tijesto ili na neki...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. studeni 2024 16:31