Stalno slušamo da se odrezak baca na dobro zagrijanu tavu, po mogućnosti onu od lijevanog željeza, jer samo uz takvu metodu se možemo nadati lijepo zapečenoj površini i sočnoj, mekanoj unutrašnjosti. No je li zaista tako ili je samo riječ o tome da ova metoda ima bolju promociju, zahvaljujući tome što je podržavaju američki chefovi i blogeri?
Može li se odrezak lijepo ispeći i uz korištenje neke druge metode? Neke metode koja zvuči kao sušta suprotnost gore opisanoj?
Pogledajte video koji je na svom Instagramu objavio popularni bloger Neno Svjetlanović, kojeg pratimo na profilu nenocooks. U svom prepoznatljivom revijalnom stilu "samoprozvani pro kuhar" Neno je pokazao da se savršeno pečen odrezak može pripremiti i ako ga se baci na - hladnu tavu. I to ne samo hladnu, ne...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....