Unatoč pasjim vrućinama nikome ne pada na pamet odustati od gradelavanja, ako je u prilici uživati u slasnim bokunima znalački ispečenima iznad vrele žeravice. Vruće je, istina, ali ne toliko da bismo se i tog užitka morali odreći. Slažete li se s nama, možda ste upravo u potrazi za dobrim bokunom ili pak već ložite vatru, no ako ćete nas poslušati, a vjerujte isplatit će vam se, barem jedan dio mesa koje ste planirali ispeći odvojit ćete sa strane, za iduće gradelavanje. Nemojte se zgražati, pričakajte da vam objasnimo.
Želite li odreske meke da se tope u ustima i sočne za past u afan, priuštite im poseban tretman. Riječ je o tehnici koja je poznata kao mokro dozrijevanje i podrazumijeva pakiranje mesa u vakuum kesice i njihovo čuvanje na temperaturi od dva do tri ...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....