StoryEditorOCM
Slanozagrijte se i guštajte

Jede vam se nešto na žlicu? Zdravo povrće i slasne kobasice još su bolji u ukusnom jelu koje se priprema bez po‘ muke!

Piše Spiza SD
25. rujna 2023. - 12:22

Prva jesenska bura baš "traži" nešto na žlicu, zar ne? Naš prijedlog je jednostavno, krepko i preukusno jelo za koje će vam trebati lako pristupačne i povoljne namirnice i vrlo malo truda. Sve skupa bit će gotovo za sat vremena i 15 minuta, a rezultat će sve oduševiti. Slasno će mirisati i uživat ćete u svakom zalogaju. Poslužit ćete ga s pireom od krumpira, a ako pazite na liniju krumpir ćete preskočiti i uživati bez grižnje savijesti.

Složenac od poriluka s kobasicama

Sastojci:

800g svinjskih kobasica
4 poriluka orezati, narezati na kolutiće i dobro oprati
2 glavice luka sitno narezane
2 zgnječena češnja češnjaka
1,5 litara pilećeg ili povrtnog temeljca
2 lista lovora
maslinovo ulje
malo mlijeka
3 žlice maslaca
3 kg krumpira
sol, papar

Priprema:

Prepecite kobasice na gri...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. studeni 2024 09:02