Svi volimo dobro pripremljene juneće šnicele, one koji su sočni i mekani tako da se tope u ustima. No malo tko zna najbolji način za njihovu pripremu. Žurite li se ili činite druge klasične pogreške, možete se pozdraviti s uspjehom. a zapravo je sve jako jednostavno, pod uvjetom da imate malo znanja i vještine te nešto malo više strpljenja.
Kao što možete vidjeti u videu koji je na svom izvrsnom Instagram profilu jedi.ba objavio Ibrahim K, gastrobloger iz BiH, junetinu treba staviti u široku teću te je pustiti da se dugo kuha poklopljeno. Na ovaj će način ostati sočno i meko, a kako bi jelo bilo još bolje, meso treba slojevito složiti s dodta luka. Posebna tajna za najbolji uspjeh je pravi šećer na kraju, a uključuje maslac.
Proučite recept i primijenite Ibrahimov...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....