Mnogi će uvijek prednost dati kukuruznom kruhu pred onim običnim, bijelim, pšeničnim, a nakon što isprobate naš recept za domaći kukuruzni kruh, i sami ćete im se prikloniti. Uostalom, isplati se - pekući domaći kruh možeze poprilično uštedjeti.
A evo vam i ovaj podatak, umjesto dodatnog nagovaranja: ako niste znali, kukuruzni je kruh na glasu kao zaštitnik zdravlja krvožilnog i probavnog sustava. Ma, čakajte samo dok vam cijela kuća po njemu ne zamiriše, peći ćete ga bar dva puta tjedno. Češće ni ne morate, jer se puno bolje drži od klasičnog pšeničnog pa će vam biti svjež barem 3-4 dana.
Kako je čisti kukuruzni kruh poprilično specifičan po pitanju teksture, u ovaj je recept uključeno i pirovo brašno, zahvaljujući kojem će kruh imati strukturu nešto sličn...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....