Od kad je zapuhala marčana bura opet smo se vratili zimskom jelovniku, ali ako ste danas rasoploženi za lagano riblje jelo koje vam neće teško pasti na stomak imamo pravi prijedlog. Riječ je o jelu za koje uopće nećete morati paliti "špaher", a recept za njega dao nam je splitski chef i Kauflandov ambasador Pero Savanović. Može vam poslužiti kao izvrsno predjelo ili kao lagan obrok, a super je opcija za poslužiti uz lijepo rashlađeno bijelo vino ili pjenušac.
Ceviche od kozica i manga
Priprema:
400 g kozica (očišćenih)
1 mango
1 ljubičasti luk
1 krastavci
8 cherry rajčica
1 peperoncin
1 avokado
1 naranča (sok)
4 limete (sok)
Cvijet soli, papar
Korijander (cilantro), ako nemate nasjecite peršin
4 tortilje (za serviranje)
Priprema:
Kozice ogulite, posolite i stavite u zdjelu. Prel...