StoryEditorOCM
SlanoSTARINSKO, A MODERNO

Ne zafrkavamo vas - u Zagori je otvoren restoran koji je od kokoši i pure napravio ‘fine dining‘. Imamo super recepte...

Piše Lenka Gospodnetić
15. listopada 2023. - 12:29

Da Imoćani imaju sve bolje vino, pa čak i pjenušac dovoljno reprezentativan da ga se – premda oprezno – stavi u istu rečenicu s glasovitim Dom Perignonom, već je poznato. Govorimo o prekrasnom, mirisnom pjenušavom vinu marljive obitelji Grabovac iz Prološca u Imotskoj krajini, koji je vinska poznavateljica i predsjednica dalmatinskog ogranka udruženja Woman on Wine (WOW) hrabro (i upućeno) usporedila s rečenom svjetskom šampanjskom perjanicom. Izjava je, dakako, prouzročila kontroverzije, ali i zaintrigirala javnost po pitanju pjenušca Grabovaca, bijelog i rose, koji svakako zaslužuje priliku.

Upravo čašom divnog pjenušca Grabovac započeli smo dojmljiv ručak, onaj u restoranu “Tri sunca” u srcu grada Imotskoga, “na dva koraka” od jedinstvenog Modrog...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. srpanj 2024 08:28