Danas je dan od bakalara. Postili, ne postili, ako ikako možete danas ćete se mašiti barem za koju žlicu obožavane delicije. Samo koji je najbolji? Na brujet ili bjanko? Mi se ne možemo odlučiti, a ako i vi imate problema s tom odlukom ili pak ako tražite dobar recept, donosimo vam ih i za jedan i za drugi pa birajte. U nastavku ćete pronaći i treći, za one željne eksperimentiranja, nama se svidio jer kombinira bakalar sa jednom zdravom i jeftinom namirnicom koja je donedavno slovila za siromašku, a u zadnje vrijeme je vrlo popularna i sjajna je zamjena za krumpir, ako ga iz nekog razloga zaobilazite.
Ali idemo po redu. Najprije bakalar na brujet i to po receptu koji smo dobili od Anke Slišković, iskusne kuharice čiji nam je Instagram omiljeni izvor nadahnuća za dobru, do...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....