StoryEditorOCM
Slanotopi se u ustima

Jednostavan kruh koji se ne mijesi: idealan je za sendviče, a zahvaljujući caki s pećnicom bit će mekan poput oblaka...

Piše Spiza SD
26. studenog 2023. - 16:10

Opet niste kupili kruh? Ili ste za ručak pojeli više nego ste plamnirali? A baš vam se jede sendvič... Nema veze, spasit će vas naš recept za štručice mekane poput pamuka i idealne za izradu sendviča. Uživat ćete još više nego da ste se sjetili uzeti više kruha jer ovo je zaista poseban recept. Jesmo već spomenuli da ga ne treba mijesiti?

Sličan je receptu za focacciju, ali ne zahtijeva da se tijesto ostavi u hladnjaku preko noći. Nešto će vam vremena doduše ipak trebati pa je najbolje da ga zamijesite otprilike dva i pol do tri sata prije nego namjeravate jesti.

Ovaj recept predviđen je za tri veće štruce, no lako ćete ga prilagoditi ako želite šest manjih ili 12 bublica. Samo ćete trebati malo skratiti vrijeme pečenja.

...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. prosinac 2024 15:15