StoryEditorOCM
Životostavlja bez daha

Gosti se zbog njega osjećaju kao James Bond: rajski otok na Jadranu spaja divljinu i luksuz, otkrivamo što sve ima...

Piše Sara Šarić
22. kolovoza 2024. - 00:00

Na bajkovitom otočiću Supetru, smještenom između Dubrovnika i Cavtata, već dvije godine postoji skriveni dragulj koji osvaja srca svih ljubitelja hedonizma, luksuza i prirode. Ovo je mjesto, opisuju gosti, gdje se osjećate kao James Bond - okruženi netaknutom prirodom, vrhunskom kuhinjom i savršenom atmosferom...

Restoran i lounge bar St. Pietro nezaobilazno je odredište za sve nautičare i one koji se ljeti nađu na samom jugu Hrvatske. Nadomak Cavtata, u dijelu Hrvatske koji ostavlja bez daha svojom prirodnom ljepotom, ali i sadržajima rezerviranim za luksuzni odmor, pronaći ćete mali raj u kojem će se odmoriti sva vaša osjetila. Bez obzira tražite li mjesto za romantičnu večeru, dan opuštanja s prijateljima ili jednostavno želite "pobjeći od stvarnosti", ovo je destinacija koja će vas oduševiti i natjerati da se vraćate svake godine.

Cjelodnevno iskustvo za prave hedoniste

St. Pietro je mjesto gdje možete provesti cijeli dan i uživati maksimalno u ljetu - od jutarnjeg sunčanja na plaži, ručka pa do večernjeg opuštanja uz večeru, glazbu i fine koktele s potpisom. I baš kao u filmovima omiljenog agenta, jedini način da dođete i uživate u svim čarima ovog popularnog mediteranskoj raja je korištenjem broda - baš kao na svoj "privatni otok". A jednom kad stignete, kreće pravi odmor u luksuznom, ali opuštenom ambijentu...

image
Rajan Milosevic
image
St. Pietro

Možete uživati u privatnosti udobnih kabana smještenih u gustoj šumi koja pruža čaroban pogled na otvoreno more, Dubrovnik ili pitomi zaljev. Plaža s baldahinima i ležaljkama savršeno je mjesto za opuštanje dok vas hladi povjetarac s mora, a atmosferu svjetskih lounge barova i klubova stvaraju zvukovi glazbe i dj-a petkom i subotom.

Sa svojom obitelji ili prijateljima imate priliku uživati u zaista privatnom kutku Mediterana i rashladiti se od ljetnih vrućina uz dozu luksuza. Šećer na kraju je ispraćaj sunca u najljepšim zalascima. Ovdje svaki zalazak sunca postaje nezaboravan doživljaj, jer se sunce stapa s horizontom stvarajući prizore koje ćete dugo pamtiti. A sad dolazimo do najboljeg dijela...

image
/St. Pietro

Gastronomski raj za istinske ljubitelje hrane

Cijelo ovo područje, već se dobro zna, je nadaleko poznato po svojim kulinarskim specijalitetima i starinskim receptima koji se prenose s koljena na koljeno već stoljećima. Brojni gosti koji pristižu iz svih krajeva svijeta žele doživjeti upravo lokalne običaje i osjetiti tradicijski duh - nešto totalno drugačije od onoga na što znaju. A upravo restoran na malom otočiću stvara hedonistički raj koji uspješno spaja tradiciju ovih krajeva, utjelovljuje sve elemente podneblja koristeći starinske recepte i nudi ih na "pijatu".

Srce St. Pietra čini vrhunska kuhinja koja donosi inovativnost u pripremi jela, koristeći pomno odabrane i najkvalitetnije domaće namirnice. Prvoklasna jadranska riba - iz friškog ulova, svježe meso, domaći kruh pažljivo su odabrani sastojci koji čine svaki obrok pravim gurmanskim iskustvom. Svako jelo priča priču o lokalnoj tradiciji i održivosti, dok su kokteli i bogata vinska karta idealan izbor za ljubitelje vrhunskih pića.

image
Rajan Milosevic

Veliki dio svoje zanimljivosti restoran duguje poziciji na jugu u Jadranskom moru i predivnom prirodnom pejzažu koji ga krasi, a zbog čega ime St. Pietro (Sv. Petar) koje se u kršćanskoj religiji vezuje uz simboliku vrata raja, utjelovljuje u potpunosti rajsko, hedonističko iskustvo koje otok nudi.

Svojom ponudom autentične domaće kuhinje prezentirane na svjetskoj razini, atmosferom koja spaja uzbuđenje divljine sa svim prednostima civilizacije, neponovljivim koktelima, odličnom glazbom i nevjerojatnim pogledom na koju god stranu se okrenuli, St. Pietro trenutno spada u sam vrh jadranske ponude. 

image
Antonio Boksic

Savršeno mjesto za "bijeg od stvarnosti"

Restoran i lounge bar St. Pietro postali su sinonim za luksuz, kvalitetu i hedonizam. Omiljeno odredište za cjelodnevno uživanje i odmaranje u udobnim kabanama, upijanje sunca, uživanje u ukusnoj mediteranskoj hrani i signature koktelima, čarobnim zalascima i atmosferi svjetskih klubova, idealno je mjesto na kojem možete provesti cijeli dan, uz potpuni reset uma i tijela.

Ako smo vas uvjerili da posjetite rajski kutak Jadrana, oduševit će vas još jedan detalj. Posjetitelji otočića koji stižu iz Dubrovnika i Cavtata imaju mogućnost organiziranog prijevoza brodovima u oba smjera, a uz brz i siguran transfer gosti mogu uživati u još bezbrižnijem i opuštenijem provodu. Ako pak planirate stići vlastitim brodom, vrijedna ekipa St. Pietra će vam osigurati pristanište na zahtjev.

Ulazimo u najljepše razdoblje ljeta, stoga, ako tražite nešto drugačije i zasitili ste se svojih uobičajenih jadrankih "štacija", rezervirajte svoje mjesto već danas i otplovite prema jedinstvenom otočiću kako biste se prepustili uživanju, odmoru, mirisu ljeta i glazbi koja će vas relaksirati i podsjetiti zašto volimo ljeto i mediteranski život.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. rujan 2024 06:26