StoryEditorOCM

DECATHLONDječje odijelo za jedrenje Dinghy 500 izrađeno je od 100-postotnog neoprena debljine 3 mm, toplo je i izdržljivo, a jednostavno se oblači i skida

Piše Ž. S.
22. srpnja 2021. - 09:04

Dizajneri francuskog Decathlona su u suradnji s iskusnim jedriličarima osmislili dječje neoprensko odijelo za redovitu plovidbu Dinghy 500.

Istini za volju, sad ide ljeto pa hladnoće neće biti u tolikoj mjeri, ali svi znamo da bura ili kiša u jutarnjim satima nisu nimalo ugodni jedriličarima, ma koliko kasnije tijekom dana toplo bilo.

Dječje odijelo za jedrenje Dinghy 500 izrađeno je od 100-postotnog neoprena debljine 3 mm. Toplo je i izdržljivo jer su protuklizna ojačanja otporna na habanje postavljena na zdjelici, bokovima i koljenima.

Kroj je prilagođen položaju za jedrenje, a umetci su na koljenima, zdjelici i rukama. Jednostavno se oblači i skida uz pomoć stražnjeg patentnog zatvarača s potezačem radi lakšeg otvaranja i zatvaranja.

Traka od neoprena je zašivena ispod patentnog zatvarača kako bi se spriječio prodor hladnog mora. Svi šavovi su povezani s čvrstim koncem za ovu vrstu materijala, te ljepljeni kako voda ne bi prolazila kroz šavove.

Dječje odijelo za jedrenje Dinghy 500 Decathlon prodaje po cijeni od 469 kn. 

20. travanj 2024 05:51