StoryEditorOCM

BAUHAUSKashima Beak za velike ribe: pronašli smo jake udice za komarče i palamide ili za panulu

Piše Promo
4. rujna 2024. - 09:53

Bez obzira na ribolovnu tehniku i ciljanu lovinu, u ribolovu s Kashima udicama nema nezadovoljstva jer su kreirane tako da u ribolovu pruže maksimum uživanja, a što je moguće, naravno, samo uz visoku kvalitetu koja poslovično prati ove udice.

Za sve situacije u kojima je potreba za skrivanjem udice značajna, a pri čemu je lovina nešto grublja, potrebna je malo nosivija i jača udica poput modela Kashima Beak.

INFO:

Bauhaus Zagreb
Tel. 0800 4411
Mail: podrska@bauhaus.hr
www.bauhaus.hr

Ova je udica je nešto debljeg presjeka i malo veće nosivosti od klasičnih udica tako da se bez problema može nositi i sa oradama kao i s većinom bijele pridnene ribe dok su veći modeli prikladniji i za parangalske ali i za panulaške sisteme.

Zbog ‘oka‘ koja je ‘iskrivljena‘ tako da je upravo savršena za klizne postave, ove se udice mogu koristiti u svim njišućim montažama.

Najčešće korištene veličine od 4 do 2/0 pokrivaju većinu ribolovnih situacija u lovu kvalitetne ribe, ali isto tako i u lovu u ‘pola mora‘ kad su na meti skuše, lokarde, šaruni i palamide.

A zahvaljujući perfekcionistički kontroliranim uvjetima kaljena i jednako pažljivom legiranju ove se udice praktički nikada ne tupe.

Cijena Kashima Beak udica, bez obzira na veličinu je 3,35 eura po pakiranju. Boris Bulić/Max FISHING

image

U ponudi je više veličina

17. rujan 2024 03:58